Gotland HDD Recovering - Hårddisk tjänster på Gotland

Om Gotland HDD Recovering!

Vi hjälper både företag och privatpersoner med att återställa trasiga hårddiskar och annan media. Att anlita oss är både enkelt och smidigt. Vår kompetens är långt gången inom alla de tekniker som existerar på marknaden och därför kan vi erbjuda all den hjälp och support som du kan förvänta dig. Då jag arbetade ett antal år på det nu icke existerande WM-data AB som service ingenjör tidigare, finns redan början kunskap och erfarenhet. Fler och fler väljer faktiskt oss för sina recovery och reparations ärenden, vi har en ökande trend sen en tid tillbaka.


En av anledningar jag började med HD-Recovery är att jag för några år sedan hade en NAS server som efter en uppdatering från fabrikanten slutade att fungera, efter omstarten satt jag och såg när disk efter disk la ner! Alla privata filmer och bilder med mycket mer försvann på några sekunder! Jag skickade diskarna för återställning, och fick ett kostnads förslag på runt 26 000kr vilket jag absolut inte hade råd med.
Bedrövad var det bara att börja om..!

Där och då bestämde jag mig för att jag skulle lära mig data recovery, vilket jag sedan dess gör och lär mig nya saker  varenda dag! Det är nu 7-år sedan. Jag samarbetar dessutom med en kollega som driver data recovery i Göteborg han har arbetat med detta i runt 30-år nu, så expertisen och kunnandet samt verktygen finns definitivt


Och tanken är att du inte skall få samma prislapp som jag fick, det skall gå att få till en betydligt billigare återställning än vad som är brukligt. DÄRFÖR finns jag/vi till ert förfogande!


Min högsta prioritet är nöjda kunder.


Du är hjärtligt Välkommen!

Här nedan ser du hur en del av en 1:a analys av en skadad disk kan se ut!

Min samarbetspartner

Rescue-It