Gotland HDD Recovering - Hårddisk tjänster på Gotland

Om Gotland HDD Recovering!

Vi hjälper både företag och privatpersoner med att återställa trasiga hårddiskar och annan media. Att anlita oss är både enkelt och smidigt. Vår kompetens är långt gången inom alla de tekniker som existerar på marknaden och därför kan vi erbjuda all den hjälp och support som du kan förvänta dig.
Varför? Kanske för att vi sätter er kunder i centrum för vår verksamhet, utan er inget oss!
Fler och fler väljer faktiskt oss för sina recovery ärenden, vi har en ökande trend sen en tid tillbaka.


Erfarenheter

Jag har ca 20-25-års data erfarenhet med support och felsökningsarbeten samt service och uppbyggnad av datorer och servrar, både mjukvaru och hårdvarumässigt, och för att rädda data från olika typer av media. Och detta till väldigt humana priser! Lita på mig när jag säger att jag vet vad det kostar ute i världen!


Och vem är jag då?
Jag heter Roger von Corswant och har sedan c:a 35-år bakåt i tiden jobbat på ett sätt eller annat med datorer. Jag var anställd hos WM-data AB under tiden dom existerade som företag, och jag jobbade då som service ingenjör.
Jag håller även på med trädgårdstjänster, mest på sommaren förstås. Jag har 4st barnbarn som tar en stor tid av min fritid. Och med vi menar jag min kollega, som finns i Göteborg och driver företaget Rescue IT AB. Vi arbetar som ett team och hjälper varann när så behövs. Han är väl vad jag kallar en professor på ”Recovery” det han inte vet eller kan är inte värt att veta eller kunna.


Min högsta prioritet är nöjda kunder.

Vi ordnar de snabbaste och mest effektiva lösningarna för just dig. Självfallet med ett personligt bemötande och stor omtanke. Vi jobbar för att konstant förbättra oss och våra tjänster.
Varje kund är en möjlighet för oss att förbättra våra tjänster.


Du är hjärtligt Välkommen!

Här nedan ser du hur en del av en analys kan se ut!

Mina samarbetspartners

Rescue-It
PCroma Data och IT-tjänster