Gotland HDD Recovering - Hårddisk tjänster på Gotland

Rädda din data från SSD-diskar

Rädda filer från SSD hårddiskar
rädda ssd disk
återställa ssd disk

SSD-hårddiskar

Vi kan rädda din data från kraschade SSD-hårddiskar om du har tur och råkar ha RÄTT disk och du lämnar in den i rätt tid?
Vi rekommenderar att du istället använder vanliga mekaniska diskar istället för SSD-diskar för att skydda din viktiga data.
Med den allt vanligare användningen av SSD-diskar, som har nästan alla har funktionen "Trim" för att radera filer, är det nästan 100% -igt att din data försvinner permanent samt kryptering av all data. Fönstret (Tiden) mellan att du märker att något är fel tills du lämnar in din disk, rör sig om några timmar till max några dagar innan det är försent!

Det beror på att tillverkarna anser att det är affärsmässigt motiverat att göra så! SE VIDEON HÄR OVAN!


Med mekaniska diskar har du betydligt större chanser att kunna få tillbaka dina filer vid en krasch. Men även dessa diskar blir allt svårar att kunna återställa ju längre in i framtiden vi kommer. Men dessa diskar är större fönster mellan fel och inlämning än SSD diskarna.


Priser

Priset är ganska männskligt på den här typen av media, det behöver inte bli speciellt dyrt om disk inte har någon trasig del utan det är t.ex. korruption av filsystemet. Är det däremot t.ex. komponenter som lagt av blir det dyrare, då måste man byte ut dem för att få igång drivern igen. Den dyraste typen av återställning för dessa medier är när man måste konvertera till NAND-protokollet, vilket inte är så vanligt.


Så det är absolut värt att diagnostisera disken innan man beslutar sig för kassera den (495 SEK Privat)!

För er som har eller använder er av SSD diskar
SE DENNA VIDEO! För er egen skull!

Källa: DeepSpar

Kan data återställas från en TRIM-aktiverad SSD? Låt oss köra ett test och ta reda på det.