Gotland HDD Recovering - Hårddisk tjänster på Gotland

Rädda din data från Raid-servrar, diskar

Modeller:

Netgear ReadyNas, Buffalo, Western Digital My Cloud Home Duo
WD My Cloud,
Zyxel Dual Core Personlig molnlagring

Synology
Fantec
WD My Cloud
Qnap

Har du skapat ditt privata moln hemma/på kontoret?

NAS (Network Attached Storage) är en smart datalagringsenhet där du kan lagra, öppna, hantera och dela alla filer centralt, inklusive foton, videor, musik och dokument. Genom att ansluta en NAS till nätverket hemma/på kontoret kan du skapa ett säkert lagringsutrymme för familjemedlemmar/kollegor som går att nå på datorer eller mobila enheter. NAS är lättanvända med många funktioner och är mer än bara en enkel säkerhetskopieringslösning.


Vad är RAID?
RAID står för Redundant Array of Independent Disks. Det är en lagringsvirtualiseringsteknik som kombinerar flera logiska enheter för att förbättra dataprestanda och redundans. Det lömska ordet ”redundans” inom datavetenskap betyder högre feltolerans. Detta tillhandahålls i RAID på olika sätt beroende på den valda RAID-konfigurationen. Ur användarens (eller operativsystemets) perspektiv ser RAID ut som en enda skiva (eller flera logiska enheter). I förkortad form talar vi om en diskuppsättning.


När den inte fungerar:

Vi kan hjälp dig få ur dina data från dina NAS diskar snabbt och enkelt! Vi har verktygen och kunnandet för att åtgärda din NAS.


PS! Misstänker du att det blivit något fel i din server slå av den och ring oss omg!