Gotland HDD Recovering - Hårddisk tjänster på Gotland

RÄDDA Min WD My Passport Data Recovery

Western Digital My Passport-dataåterställningstjänster.
Om du letar efter professionell Recovery Service besök vår kontaktsida för att prata med oss ang. dataräddning idag.


Specifika fel och funktioner för Western Digital My Passport, My Passport Ultra och My Essentials USB externa hårddiskar. Dessa lätt använda, bärbara hårddiskar har blivit en tydlig frontrunner på den externa hårddisk marknaden.

WD My Passport

Min Passport Drive känns inte igen av min dator?
Ena minuten arbetar du med att kopiera några filer till din externa Passport-enhet och allt verkar bra.

  1. Då händer det otänkbara, din enhet faller ned från skrivbordet. Du plockar upp den, det ser bra ut så du tycker att det borde vara bra. Men när du försöker ansluta den till din dator igen ... ingenting?
    Läshuvudet har gett upp, kanske datorn inte känner igen disken, den låter kanske konstigt? Stäng genast av disken.
  2. Data informationen på disken kan ha blivit korrupt, kan bli så om läshuvudet börjar läsa och skriva dåligt eller du kanske dragit ut sladden vid fel tillfälle?
  3. Eller så börjar magnetfälten (och/eller läshuvudena) på skivan bli gradvis sämre, då behöver man special verktyg som kan hantera läs instabilitet.

Utmaningen med WD Passport Data Recovery
Western Digital var det första företaget som startade trenden med att installera en USB-port naturligt på externa hårddiskar. Tidigare var externa enheter i princip samma som interna hårddiskar, men med en SATA till USB-brygga för att ansluta den externt.
Det är inte så med de flesta WD-passport 500 GB och större, USB är den enda anslutningen dom har.


WD My Passport Data Encryption

All informationen är krypterad. Från den dag den byggdes var informationen på din enhet krypterad med en slumpmässigt genererad nyckel från Western Digital.


Min Passport-hårddisk är extremt långsam
Enheter som har upplevt en läshuvud krasch och nu har dåliga sektorer kommer ofta att reagera långsamt. Detta beror på omlokaliseringsfunktionen på hårddisken. När en dålig sektor upptäcks, flaggar drivenheten platsen som obrukbar och kommer att omforma sektorn till ett annat extra oanvänt område på skivytan. Normalt fortsätter detta utan att din dator någonsin vet skillnaden. Men när din enhet har ett stort antal dåliga sektorer på grund av t.ex. en läshuvud krasch, hanterar den inte detta bra. På WD-enheter kan det behövas det som kallas för en ”Slow Responding Fix”, där flyttfunktionen är inaktiverad. Tyvärr går det inte utan specialiserade verktyg för data återställning. Det finns inget sätt att göra detta på egen hand. Du måste söka ett professionellt företag.


Få hjälp med att återställa data från en WD My Passport-hårddisk
Om dina uppgifter är livsviktiga eller kritiska, eller affektionsvärde ska du söka professionell hjälp med en gång. Många gånger skapar ”gör det själv” recovery en försämring av situationen, eller till och med gör återställning omöjlig. En enhet som är halv funktionell kan snabbt och katastrofalt krascha, genom att helt enkelt försöka åtgärda för många saker på en gång. Och Öppna INTE disken! För att vara ärlig! Du kan ändå inte göra något under locket!
Här på Gotland HDD Recovering har vi verktygen och expertisen för att snabbt och säkert återställa data från en icke fungerande Passport- Element- My Essentials -hårddisk, det finns ett antal olika modeller av denna disk.


Priser

Priset varierar lite på just dom här diskarna, men det behöver inte bli speciellt dyrt om disken inte har någon trasig del utan det kan vara korruption av filsystemet eller SA-området (SA-arean dvs. systemdelen av disken) på skivan m.fl. Är det däremot t.ex. läshuvudet eller PCB-kortet som lagt av blir det dyrare, då måste man byta ut dem för att få igång disken igen.

Men våra priser är garanterat billiga i jämförelse med de stora företagen! Vi har dock samma ”success” rate som alla andra!

Så det är absolut värt att diagnostisera disken innan man beslutar sig för att lägga undan eller kassera den!
(Analysen kostar endast 495 SEK för dig som privatkund om du vill se om det går att återställa dina filer)
Detta gäller alla typer av media!


Besök vår kontaktsida för mer information om hur du når oss.