Gotland HDD Recovering - Hårddisk tjänster på Gotland

Om Gotland HDD Recovering!

Gotland HDD Recovering
hjälper företag och privatpersoner med att återställa trasiga hårddiskar och annan maskinvara. Att anlita oss är både enkelt och smidigt samtidigt som du som kund får kostnadsförslag direkt efter analysen.

Vår kompetens är långt gången inom alla de tekniker som existerar på marknaden och därför kan vi erbjuda all den hjälp och support som du kan förvänta dig.


Media krasch‎ eller total radering av lagringsmedia!

Då har du hamnat på rätt ställe! Fler och fler väljer oss för sina recovery ärenden!
Varför? Kanske för att vi sätter er kunder i centrum för vår verksamhet, utan er inget oss!

 

Företagets målsättning är att vara den bästa lösningen för dig!
Både som företagare eller som privatperson!

Vi erbjuder det billigaste och enklaste alternativet för er som drabbats av en media krasch!

ghddr.se har ca 20-25-års data erfarenhet med support och felsökningsarbeten samt service och uppbyggnad av datorer och servrar, både mjukvaru- och hårdvaru -mässigt. NU! Har vi även tagit upp service för att rädda data från olika typer av media. Hur gick det till? Jo! Vi drabbades av ett RAID-systems fel i en server, vi skickade våra diskar till ett annat företag i Sverige och fick en prislapp för lagningen som i det stora genererade både hjärnblödning och infarkt samt ett lindrigare fall av depression ! Vi insåg att det måste gå att lära sig detta själva? Vilket vi faktiskt gjorde! Så därför erbjuder vi våra tjänster till andra som vill slippa vad vi upplevde denna svarta dag för några år sedan!


Min högsta prioritet är nöjda kunder.

Vi ordnar de snabbaste och mest effektiva lösningarna för dig. Självfallet med ett personligt bemötande och stor omtanke. Vi jobbar för att konstant förbättra oss och våra tjänster. Varje kund är en möjlighet för oss att förbättra våra tjänster.

Länsförsäkringar skadeanmälan
Dina Försäkringar
Rescue-It
PCroma Data och IT-tjänster

Nu har vi även inlett samarbeten med några av försäkringsbolagen som finns i Sverige. De hjälper dig när din dator gått sönder och du har försäkringsskydd! Generellt så erbjuder försäkringarna bara ekonomisk ersättning för själva maskinen, inte de data du lagrat på ditt media, men vi  hjälper dig att få tillbaka din data igen.